Som una de les poques empreses del sector, a escala internacional, que disposa d’un procés productiu integral. Això ens permet controlar tota la cadena de valor del producte i assegurar les més altes cotes de qualitat. El nostre procés productiu consta de les següents fases: fosa d’alumini (en forn de fusió), colada, laminació de les bobines en calent, laminatge en fred,
aplanat sota tensió, pas per les línies de pintat en continu, tall, perfilat i muntatge. Partint de ferralla d’alumini, i després d’un procés de fabricació complex, obtenim un producte final de qualitat comprovada i verificada pels nostres laboratoris homologats.

Fosa d’alumini

Fabriquem lingots en aliatges d’alumini per a la seva posterior laminació.
 

Forn de fusió basculant de 30 t de capacitat.

Laminatge

Fabriquem bobines d’alumini mitjançant laminatges, en fred i calent.
 

Bobines d’alumini de gruixos entre 1,5 i 0,25 mm.

Recobriment de Laminats (Coil Coating)

Mitjançant aquest procés, apliquem productes orgànics (pintures i vernissos) de recobriment que atorguen als laminats característiques excel·lents, tant per a la seva posterior transformació, com en termes de durada i resistència a la corrosió i la intempèrie.
 

Podem produir una àmplia gamma de colors, acabats, nivells de lluentor i textures, garantitzant una uniformitat en les propietats del lot.

Línies de perfilat

Mitjançant el perfilat en fred transformem les bobines d’alumini prelacat en perfils.
 

Gradhermetic comercialitza els seus perfils sota les marques Persistem i Prelac.

Muntatge / instal·lació en obra

Oferim un servei integral, que va des del procés productiu fins a la instal·lació en obra, responsabilitzant-nos del correcte funcionament del producte final.
 

Control del procés de principi a fi; és a dir, des de la fabricació del producte fins a la seva col·locació a l’obra.